luni, 18 martie, 2024

Pepe a spus adevarul despre relatia cu Andra si Catalin Maruta, dupa ce a divortat de Raluca Pastrama

Distribuie:

Publicat:

Catalin Maruta si Andra au fost nasii cuplului Pepe – Raluca Pastrama. Toata lumea se intreaba in ce relatii sunt acum, avand in vedere ca Pepe si Raluca au divortat! Cantaretul a facut lumina si a vorbit despre relatia lor, intr-un podcat unde a fost invitat Cosmin Selesi.

Vestea ca Pepe si Raluca Pastrama au divortat a luat prin surprindere pe toata lumea. Cei doi s-au casatorit in iulie 2014, iar nasi au fost Catalin Maruta si Andra! Multa lume s-a intrebat in ce relatii mai este Pepe cu familia Maruta, mai ales ca fosta lui sotie, Oana Zavoranu, a fost invitata recent in podcast-ul vedetei Pro TV.

Oana Zavoranu si Catalin Maruta nu si-au mai vorbit pana atunci de 10 ani si au devaluit motivul care a stat la baza neintelegerii lor. „Toată pata ți s-a pus de la divorțul cu Pepe. Până atunci noi ce am avut de împărțit?
Divorțează Pepe de Oana Zăvoranu. S-a produs divorțul și atunci țin minte că te-am sunat, am venit la tine, ți-am povestit și ți-am zis că povestim, să vedem ce se întâmplă. Cu tine aveam o relație mai apropiată, lucrasem împreună mâncasem împreună un covrig.

Tu nu ai vrut să vii. Au avut mai mulți bani ăia de la Antena 1. (…) Eu l-am sunat apoi pe Pepe, cu care nu aveam așa o relație”, a dezvăluit Cătălin Măruță pe YouTube.

Recent, intr-un podcast de pe YouTube, Pepe a fost intrebat de Cosmin Selesi in ce relatie se afla acum cu Catalin Maruta, facand referire la faptul ca nu a fost invitat la podcast-ul sau. Redam mai jos dialogul dintre Cosmin Selesi si Pepe:

Cosmin Selesi: Mai e nasu’?

Pepe: Pai nu e pentru copii?

Cosmin Selesi: A ramas?

Pepe: Pai da.

Cosmin Selesi: Mai vorbiti?

Pepe: Pai da, normal.

Cosmin Selesi: Mai sunteti prieteni in continuare?

Pepe: Pai ce legatura are? Ne certam si cu finii?

Cosmin Selesi: Adica nu s-au suparat nasul si cu nasa.

Pepe: De ce sa se supere?

Cosmin Selesi: Ca te-ai despartit de doamna.

Pepe: Hai, ma, pe bune?

Cosmin Selesi: Aaa, deci ati ramas in relatii. Si de ce nu te duci la podcast-ul lui?

Pepe: Pai ce m-a chemat? Inca nu.

Cosmin Selesi: Nu te-a chemat nasu’ la podcast?

Pepe: Nu

Cosmin Selesi: Tu te-ai certat cu Maruta?

Pepe: Nu, ma, ce ai? Nu am fost la el in emisiune cand am lansat ultima piesa?

Cosmin Selesi: Dar mai vorbiti?

Pepe: Da

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img