vineri, 19 aprilie, 2024

Pepe, despre poza cu Oana Zavoranu din noul sau videoclip: ”Imi place”

Distribuie:

Publicat:

Ultima piesa scoasa de Pepe au creat semne de intrebare intre fanii artistului. Acestia au crezut ca este despre Oana Zavoranu. Mai mult, chiar poza din videoclip ar fi a fostei sotii a lui Pepe. Prezent in platoul emisiunii „Rai Da Buni”, Pepe a spus tot adevarul!

„Fiecare e liber sa gandeasca ce vrea si cum vrea. Din punctul meu de vedere, nu are nicio legatura cu nimeni si nimic. In primul rand, nu e o piesa compusa de mine. E interpretata si imi place foarte mult. Cand am auzit-o, am zis ca e profunda. Dar, eu mi-l asum. Imi place, ma regasesc. Eu am transmis asta. Multi mi-au spus ca am pus fotografia ei in videoclip”, a spus Pepe.

Pepe a explicat apoi ca fotografia din videoclip care a nascut controverse nu ii apartine Oanei Zavoranu, ci a unei domnisoare!

 „Mie mi-a trebuit o fotografie cu mine si cu… Am zis Ea este Andra Chiorascu, a filmat pentru videoclipul piesei si a mai filmat intr-un videoclip de-al meu, pentru piesa . Si mie imi trebuia o poza cu mine, cu o fata in brate, din trecut. Ar fi fost culmea sa pun o poza cu nevasta-mea si sa creada lumea ca m-am certat cu Raluca, sau sa pun o poza pe bune, cu o fosta de-a mea. As fi fost chiar idiot. Si am ales o poza dintre mai multe poze profesionale. Asta a fost cea mai sugestiva. Se vede clar ca e o poza cu opt ani-zece ani in urma. Pana la urma e un act artistic”, a mai spus Pepe.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img