joi, 25 aprilie, 2024

Pepe, ieșire acidă în timpul unui live: „Eu am nevoie de familia mea”. Ce l-a făcut pe artist să izbucnească

Distribuie:

Publicat:

De ceva vreme, Pepe a început să fie din ce în ce mai activ pe TikTok, acolo unde cântă live pentru fanii lui. Artistul este foarte mândru de faptul că printre admiratorii săi nu se găsesc și oameni care să adreseze jigniri sau să comenteze fără sens, spre deosebire de alți artiști care preferă să atragă scandal pentru a fi mult mai vizibili pe rețelele de socializare. 

Ca oricare alt artist cu o carieră importantă în spate, Pepe pune foarte mare preț pe respectul în relația cu fanii lui. În ciuda tendințelor de pe rețelele de socializare, artistul preferă să își păstreze publicul său, care i-au ascultat muzica și până acum, fără să fie nevoie să facă ceva în plus pentru a atrage alte categorii de fani care nu îl respectă ca om.

„Toată lumea a înțeles, comunitatea și cei care sunt membri sau moderatori pe chat, știu că nu se comentează prost. Nu inhibăm niciun fel de invitat cu întrebări personale. Este vorba doar despre muzică. Când observați pe anumite platforme numai scandal, aici nu este scandal, este vorba doar despre partea artistică. Nu intrăm în viața personală a nimănui.”, a spus Pepe.

COntinuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img