Pepenele este fructul minune al verii. Este gustos si foarte sanatos. Stiai insa ca poti folosi acest fruct pentru a-l frige pe gratar? Iata o reteta inedita pe care vei dori sa o prepari zilnic.
Ingrediente pentru pepenele rosu la gratar
8 felii de pepene
3 linguri ulei de masline
sare de mare
piper
Cum se prepara pepenele rosu la gratar
Stropeste feliile de pepene cu ulei de masline si maseaza-le bine pentru a se distribui pe toata suprafata acestuia. Pune pepenele pe gratarul incins si frige-l la foc mare timp de cinci minute (sau pana se formeaza dungi de la gratar pe acesta). Cand este gata scoate-l pe un platou si asezoneaza-l cu sare si piper dupa gust, potrivit acasa.ro.
Cum se serveste pepenele rosu la gratar
Serveste-l cald alaturi de un pahar de vin. Merge foarte bine si alaturi de o limonada.
Pepene rosu la gratar, deliciul nestiut pana acum al verii
Distribuie:
Publicat: