vineri, 29 martie, 2024

Perchezitii de amploare la Murgeni : 20 de descinderi ale trupelor speciale din Vaslui, Iasi, Neamt, Bacau, Vrancea si Galati – FOTO

Distribuie:

Publicat:

În această dimineață, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, efectuează peste 20 de percheziții domiciliare la adrese de pe raza orașului Murgeni, județul Vaslui.

Astăzi, 14 iunie., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pun în aplicare mai multe mandate de percheziție domiciliară pe raza localității Murgeni, județul Vaslui, la persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni.

În cauza în care au fost dispuse perchezițiile domiciliare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de "tulburarea ordinii și liniştii publice", "lovire sau alte violenţe","uz de armă fără drept" și "distrugere". Ancheta este în curs de desfășurare, fiind efectuate cercetări în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tuturor persoanelor implicate.

Acțiunea se desfășoară cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui, Grupării Mobile de Jandarmi Bacău și Serviciilor pentru Acțiuni Speciale Iași, Neamț, Bacău, Vrancea și Galați.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img