News Flash:

Perchezitii DIICOT la VASLUI. Au fost ridicate 133 grame de droguri de risc

6 Decembrie 2015
2048 Vizualizari | 0 Comentarii
133 de grame de droguri de risc au fost ridicate de politistii specializati in combaterea criminalitatii organizate din Vaslui si procurorii D.I.I.C.O.T., de la o persoana banuita de trafic de droguri de risc si detinere de droguri de risc in vederea consumului propriu.

Politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Vaslui si procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vaslui, au desfasurat o actiune pentru combaterea traficului ilicit de droguri si a comertului de substante susceptibile a avea efecte psihoactive.

La sfarsitul lunii noiembrie, s-a reusit prinderea in flagrant, pe raza municipiului Iasi, a lui B. Costin, in varsta de 25 ani, domiciliat in orasul Saveni judetul Botosani, dar care locuieste fara forme legale in municipiul Iasi, in momentul in care a intrat in posesia unui colet expediat din Spania in care au fost gasite 133,60 g droguri de risc (tip pulbere).

"Pentru probarea activitatii infractionale a tanarului, politistii au efectuat 4 perchezitii domiciliare, pe raza judetelor Vaslui, Iasi si Botosani. La aceste activitati au participat  si politisti din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Iasi si Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Botosani, precum si luptatori de la actiuni speciale din cadrul Inspectoratelor de Politie Judetene Vaslui, Iasi si Botosani.  In urma perchezitiilor, au fost descoperite si ridicate 2 laptop-uri, 2 telefoane mobile si 1750 E. De asemenea, au fost puse in executare 10 de mandate de aducere, persoanele fiind conduse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Vaslui, pentru audieri si dispunerea masurilor legale."declara Mihaela Straub,purtator de cuvant din cadrul IPJ VASLUI


Din cercetari a reiesit ca, in perioada aprilie - noiembrie 2015, tanarul de 25 ani a procurat cantitati importante de droguri de risc, droguri pe care le punea ulterior in vanzare catre tineri din municipiile Vaslui si Iasi.

Cel in cauza a fost retinut si prezentat la Tribunalul Vaslui cu propunerea de arestare pentru savarsirea infractiunilor de trafic de droguri de risc, introducere in tara de droguri de risc, detinere de droguri de risc in vederea consumului propriu si efectuarea de operatiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive. Pe numele tanarului a fost emis mandat de arestare preventiva pe o perioada de 30 zile.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1031 (s) | 34 queries | Mysql time :0.036913 (s)