marți, 19 martie, 2024

Perchezitii domiciliare efectuate de politistii vasluieni

Distribuie:

Publicat:

În dimineata zilei de marti, 27 octombrie, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, cu sprijinul cu jandarmilor, au efectuat 22 percheziții domiciliare la adrese de pe raza localităților Băcești, Dumești și Vinderei, din județul Vaslui.

Astăzi, 27 octombrie a.c., peste 60 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui au pus în aplicare 22 de mandate de percheziţie domiciliară emise de către judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Vaslui.

Activitățile au fost desfășurate în cadrul unui dosar penal instrumentat de polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Negrești din cadrul Poliției Orașului Negrești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în cauză fiind 3 persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de delapidare și tăiere și sustragere fără drept de arbori din fondul forestier național. Percheziţiile domiciliare au fost efectuate la persoane implicate în activitatea infracţională derulată.

Până în prezent au fost depistați și ridicați peste 100 metri cubi de material lemnos, o armă neletală supusă autorizării, deținută fără drept, precum şi elemente de muniţie letală şi neletală.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de delapidare, tăiere și sustragere fără drept de arbori din fondul forestier național şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, pentru administrarea probatoriului și stabilirea cu exactitate a activității infracționale derulate în cauză.

La acțiune au participat reprezentanţi ai Direcţiei Silvice Vaslui și 40 de jandarmi din cadrul Inspectoratelor de Jandarmi Județene Vaslui și Bacău.

Activitățile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img