vineri, 29 martie, 2024

Perchezitii domiciliare in Vaslui pentru destructurarea unei retele de contrabanda cu tigari – FOTO

Distribuie:

Publicat:

In aceasta dimineata, incepand cu ora 6.00, politisti de frontiera din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Vaslui, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Barlad, au declansat o actiune specifica pentru destructurarea unei retele infractionale care avea preocupari pe linia contrabandei cu produse din tutun.
In acest moment, sunt in desfasurare 51 de perchezitii domiciliare la mai multe locatii de pe raza judetelor Vaslui si Galati si 27 perchezitii la autoturisme folosite de catre suspecti in activitatea infractionala. La perchezitii participa lucratori din cadrul tuturor structurilor Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi si 40 jandarmi din cadrul Brigazii Mobile de Jandarmi Bacau, urmand a fi puse in aplicare 46 mandate de aducere la audieri.
Documentarea activitatii infractionale a fost realizata cu suportul de specialitate al Departamentul Operatiuni Speciale – Biroul Operatiuni Speciale Vaslui.
Cercetarile in cauza continua, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Barlad, la finalizare urmand a fi luate masurile legale ce se impun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img