joi, 25 aprilie, 2024

Perchezitii intr-un dosar de falsificare de monede

Distribuie:

Publicat:

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Mureș, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetulului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș, au efectuat percheziții domiciliare, în cadrul unui dosar penal de falsificare de monede străine, punerea în circulaţie de valori străine falsificate și înșelăciune.

La data de 28 aprilie a.c., Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Mureș, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetulului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș, au pus în aplicare 8 mandate de percheziţie domiciliară, în județul Timiș, la domiciliile unor persoane bănuite de falsificare de monede străine, punerea în circulaţie de valori străine falsificate și înșelăciune.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, o armă cu aer comprimat, o armă cu glonț, cu lunetă, 161 de cartușe, 213 de alice cu vârf ascuțit, 77 de cartușe percutate, 1 DVR și 2 telefoane mobile.

2 persoane bănuite urmează să fie conduse, în baza mandatelor de aducere, la sediul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Mureș, față de care organele de cercetare penală ale poliției judiciare vor dispune, în baza materialului probator administrat în cauză, măsuri preventive corespunzătoare.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La desfășurarea activităților, s-a beneficiat de sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timișoara și al Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timiș.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img