joi, 28 martie, 2024

PERCHEZITII intr-un dosar de tentativa de omor: Mascatii au descins la Clanul Duduianu

Distribuie:

Publicat:

Miercuri dimineaţă, Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei au efectuat două percheziții domiciliare, în municipiul București, care vizează principalul suspect într un dosar privind comiterea infracțiunii de tentativă de omor.

Potrivit unor surse judiciare, percheziţiile au fost la Clanul Duduianu, vizat fiind Nicolae Duduianu, zis Pian,

În fapt, în seara de 7 februarie, în jurul orei 20.00, prin apel 112, un bărbat de 39 de ani, angajat in traversare, la culoarea verde a semaforului, la intersecția str. Buzoieni cu Calea Rahovei, a fost acroșat de un autoturism, care după ce l-a lovit, a părăsit locul.

Din datele rezultate în urma vizionarii imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă și a audierii unor martori a rezultat că între pieton și conducătorul auto a existat un schimb de replici, pe fondul faptului că bărbatul angajat în traversare ar fi lovit cu piciorul autoturismul care nu ii cedase trecerea.

La acel moment șoferul ar fi accelerat și l-a lovit cu intenție pe pieton, trecând cu roțile peste picioarele acestuia. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

Bărbatul de 59 de ani a fost reținut și urmează a fi prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img