vineri, 29 martie, 2024

Perchezitii intr-un spital din BUCURESTI

Distribuie:

Publicat:

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, alaturi de ofiterii DGA au descins din nou, in aceasta dimineata, la Spitalul „Marie Curie”, in dosarul medicului Gheorghe Burnei, in care este suspectat de luare de mita si efectuare de experimente neautorizate pe copii, relateaza Realitatea Tv. Anchetatorii cauta noi dovezi!

Medicul Gheorghe Burnei de la Spitalul “Marie Curie” se afla in arest la domiciliu pe o perioada de 30 de zile.

Decizia de duminica a Tribunalului Bucuresti nu este definitiva.

Ofiterii DGA si procurorii de la Parchetul Capitalei au efectuat sambata perchezitii la domiciliul medicului Gheorghe Burnei si la Spitalul “Marie Curie”, intr-un dosar in care sunt vizate fapte de coruptie.

La spital, anchetatorii au pus sechestru pe cabinetul medicului, iar doi colegi ai lui Burnei au fost audiati in calitate de martori. Gheorghe Burnei a fost retinut sambata noaptea pentru 24 de ore. Procurorii sustin ca acest dosar a fost deschis in data de 28 septembrie, ca urmare a unui denunt, si vizeaza savarsirea a 17 fapte de coruptie, comise in perioada octombrie — noiembrie.

Intr-un articol publicat recent de Casa Jurnalistului se relateaza cazul unei fete, Amira, care a fost operata in urma cu 18 ani de medicul Burnei, pentru luxatie congenitala la sold. Fata a fost supusa in total la 11 interventii chirurgicale, fiindu-i implantat un dispozitiv ceramic, care nu era omologat. Operatiile nu au reusit insa, iar fata este acum imobilizata la pat. Gheorghe Burnei este seful clinicii de ortopedie de la Spitalul “Marie Curie” si profesor la Catedra de Chirurgie si Ortopedie Pediatrica a UMF “Carol Davila” din Bucuresti.

In CV-ul postat pe site-ul UMF “Carol Davila”, Gheorghe Burnei arata ca a efectuat 6 interventii chirurgicale in premiera mondiala, 22 interventii in premiera nationala, 56 interventii in premiera la Spitalul “Marie Curie” si un total de 12.500 de interventii chirurgicale

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img