joi, 18 aprilie, 2024

PERCHEZITII LA PERSOANE BANUITE DE INSELACIUNE

Distribuie:

Publicat:

In aceasta dimineata, politistii efectueaza 7 perchezitii, in judetele Prahova si Tulcea, la persoane banuite de inselaciuni prin metoda ,,accidentul”. Prejudiciul cauzat este de 13.500 euro si aproape 50.000 de lei.

La data de 3 iulie ac., politisti din cadrul I.P.J. Mehedinti, cu sprijinul politistilor din cadrul I.P.J. Prahova, cu suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale a Politiei Romane, efectueaza 7 perchezitii in judetele Prahova si Tulcea la persoane banuite de inselaciuni prin metoda ,,accidentul”.

In luna mai a.c., persoanele banuite ar fi savarsit 8 infractiuni de inselaciune, pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin.Acestea ar fi indus in eroare victimele pe care le contactau telefonic si le spuneau ca o persoana apropiata a produs un accident rutier grav.

Pentru inlaturarea consecintelor penale ale accidentului, precum si sub pretextul acoperirii costurilor medicale generate de interventia personalului medical, victimelor le-ar fost solicitate sume curpinse intre 15.000 – 20.000 lei si 13.500 de euro, banii fiind ridicati de complici.

Prin activitatea infractionala, s-a cauzat un prejudiciu in valoare de 49.100 lei si 13.500 de euro.

Vor fi puse in executate patru mandate de aducere, persoanele banuite urmand a ficonduse la sediul I.P.J. Mehedinti pentru audieri si dispunerea masurilor legale.

La actiune au participat si reprezentanti ai Administratiei Nationale a Penitenciarelor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img