joi, 25 aprilie, 2024

PERCHEZITII LA PERSOANE BANUITE DE PROXENETISM SI SANTAJ

Distribuie:

Publicat:

In aceasta dimineata, politistii din Prahova, cu sprijinul celor de la Directia Operatiuni Speciale a Politiei Romane, efectueaza 5 perchezitii domiciliare, la persoane banuite de proxenetism si santaj. 5 persoane vor fi aduse la audieri.

La data de 3 octombrie a.c., politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Prahova efectueaza 5 perchezitii domiciliare, in municipiul Bucuresti si in judetul Ilfov, la persoane banuite de proxenetism si santaj.

Din cercetari a rezultat ca, in perioada mai – octombrie a.c., cei in cauza ar fi racolat tinere pe care le-ar fi determinat sa practice prostitutia atat in tara, cat si in strainatate.

Pentru indeplinirea activitatii infractionale, cei vizati ar fi creat aparenta unei relatii intime cu victimele, profitand ulterior de vulnerabilitatea emotionala a acestora pentru a le determina sa practice prostitutia.

In situatia in care acestea refuzau sa mai practice prostitutia, acestia ar fi recurs la amenintari cu acte de violenta.

Din activitatea infractionala, persoanele vizate ar fi obtinut aproximativ 1.000.000 de euro.

Politistii vor aduce 5 persoane la sediu, pentru audieri si dispunerea masurilor legale.

La actiune participa si luptatori de la Serviciul pentru Actiuni Speciale Prahova, politisti din cadrul I.P.J. Ilfov, precum si jandarmi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img