marți, 19 martie, 2024

Perechea de crocodili sau vulturul? Ce vezi prima oară în imagine arată influența amintirilor asupra ta

Distribuie:

Publicat:

Amintirile fac parte din viața noastră și își exercită mai mult sau mai puțin influența și în prezent. Cineva cu un trecut tumultos poate fi, în același timp, o fire puternică și hotărâtă, în timp ce o persoană cu un trecut liniștit poate fi calmă și totodată ambițioasă. Tu din ce categorie faci parte?

Ai văzut crocodilii prima dată?

Dacă ai văzut prima oară crocodilii înseamnă că ai avut parte de un trecut tumultos. Totuși, amintirile din trecut nu te doboară, ci te întăresc. Ești o fire puternică, hotărâtă, chiar dominantă uneori. De asemenea, ești o persoană precaută, analizezi situațiile din prezent și le compari cu cele anterioare, astfel încât să eviți greșelile din trecut. Nu-ți place să asculți părerea altora și ai impresia că le știi mai bine pe toate. Atenție însă! Indiferent de amintirile care te-au marcat, încearcă să-ți stăpânești tendința dominatoare și învață să asculți și opiniile celorlați, altfel poți deveni respingător.

Dacă ai văzut prima oară vulturul

Nu multă lume reușește să vadă din prima vulturul. Însă, dacă te afli printre puținele persoane care au văzut vulturul din prima înseamnă că ai avut un trecut liniștit și te bucuri de o mulțime de amintiri frumoase. Totuși, ești, de asemenea, o fire mândră și oportunistă, orientată totdeauna spre câștig. Faptul că în trecut ai obținut ceea ce ai vrut te-a determinat să cauți mereu oportunitățile de câștig. Nu uita însă că scopul nu scuză mijloacele.

Continuarea pe clicksanatate.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img