sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Performanta pentru Clubul Sportiv „Wazary Dojo” Barlad-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Asociatia Clubul Sportiv „Wazary Dojo” Barlad a participat la cea de-a X-a editie a Cupei Romaniei la Brasilian Jiu Jitsu (BJJ), o prestigioasa competitie de arte martiale. Clubul barladean a concurat cu un lot de 15 copii, cu varste cuprinse intre 7-15 ani, toti cucerind medalii. La final, sportivii s-au intors acasa cu un total de 16 medalii, dintre care 11 de aur, trei de argint si doua de bronz, rezultat care a propulsat clubul barladean pe locul III in clasament la sectiunea copii si juvenili.

Pe prima treapta a podiumului au urcat Rares Stefan Burca (7 ani), David Angheluta (9 ani), Robert Carp (10 ani), Eduard Stefan Stupu (11 ani), Andrei Burca (13 ani), Teodora Sara Marin (9 ani), Alexandra Craciun (9 ani), Stefania Teletin (11 ani), Silvia Victoria Burca (11 ani), Andreea Amarinei (12 ani) si Angelica Codreanu (15 ani).

Medalii de argint au castigat Ionut Balan (9 ani), Vlad Postolache (10 ani) si Ana-Maria Reluca Mazilu (8 ani), iar de bronz – Robert Carp (10 ani) si Octavian Maftei (13 ani).

La concurs au participat circa 420 de sportivi din cadrul a 33 de cluburi din Romania, Republica Moldova, Bulgaria si Marea Britanie.

„Pentru noi este, ca de fiecare data, o onoare sa putem participa la asemenea evenimente, iar rezultatul obtinut la aceasta competitie este mult peste asteptarile mele. Sunt foarte bucuros ca am reusit sa urcam pe podium alaturi de cele mai prestigioase cluburi de Brasilian Jiu Jitsu din Romania, respectiv «Absoluto», pe locul I, si «Daos», pe locul II. Vreau sa le multumesc tuturor celor care au avut incredere in mine si sa-i felicit pe toti copiii de la clubul nostru pentru rezultatele deosebite. De asemenea, felicit gazdele pentru deosebita organizare a evenimentului. Nu in ultimul rand, vreau sa multumesc familiei mele pentru suportul moral fara de care nu as fi ajuns aici. Pentru noi, clasarea pe locul trei este un vis devenit realitate”, ne-a declarat sensei Alexandru Rotaru, presedintele Clubului „Wazary Dojo” Barlad.

Autor:Cristina Radulescu

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img