vineri, 19 aprilie, 2024

Pericol pe fluviul Dunarea

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Galati au evitat coliziunea cu o ambarcatie de agrement, condusa  de un barbat care a refuzat prelevarea de mostre biologice, desi emana o puternica halena alcoolica.

La sfarsitul saptamanii, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Galati pe timpul desfasurarii unei misiuni specifice cu o ambarcatiune tip Onix 26sd, pe fluviul Dunarea, in zona Mm.80, au observat o ambarcatie de agrement care naviga fara sa respecte normele si fara lumini de siguranta, lucratorii nostri evitand coliziunea cu aceasta, la limita.

Politistii de frontiera au urcat la bord, iar dupa efectuarea controlului la bordul navei, s-a constatat ca persoana care conducea ambarcatia emana o puternica halena alcoolica.

„ Colegii nostri au procedat la escortarea ambarcatiei pana la mal. Concomitant au solicitat prezenta unui echipaj din cadrul Serviciului Rutier Galati, in vederea testarii cu aparatul de tip Drager, insa conducatorul ambarcatiunii a refuzat efectuarea testului alcoolscopic. Ulterior, acesta a fost condus la Spitalul Clinic de Urgenta "Sf. Apostol Andrei” Galati, unde a refuzat si recoltarea de mostre biologice.” declara cei de la I.T.P.F. Iasi

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img