vineri, 19 aprilie, 2024

Permis de conducere fals, depistat la controlul de frontiera

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita au depistat un tanar care conducea un ansamblu de vehicule in baza  unui permis de conducere fals.
 
In ziua de 24 iunie , in jurul orei 21.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control pentru trecerea frontierei, pentru a intra in tara, cetateanul din R. Moldova Viorel C., in varsta de 22 de ani, conducand un ansamblu de vehicule format dintr-un microbuz si o remorca, ambele inmatriculate in Germania.

“Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere prezentat la controlul de frontiera, lucratorii nostri au efectuat verificari suplimentare, ocazie cu care au stabilit faptul ca documentul in cauza nu indeplineste conditiile de forma si fond ale unuia autentic, fiind fals total. “declara Irina Mirica,purtator de cuvant din cadrul S.T.P.F.Vaslui

In legatura cu cele constatate, Viorel a declarat ca in urma cu trei luni a urmat cursurile unei scoli de soferi din Chisinau in vederea obtinerii categoriei “BE”, dar nu a promovat examenul final. Avand nevoie de permis de conducere valabil pentru aceasta categorie a apelat la o persoana din R. Moldova, care i-a procurat permisul de conducere prezentat la control, contra sumei de 150 de euro.

Politistii de frontiera efectueaza in cauza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de uz de fals si complicitate la fals material in inscrisuri oficiale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img