joi, 28 martie, 2024

Permis de conducere fals, descoperit la controlul de frontieră

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Foltești efectuează cercetări asupra unui cetățean cu dubla cetățenie, română si Republica Moldova, asupra căruia a fost descoperit un permis de conducere cu insemnele autorităţilor din Republicii Moldova, care s-a dovedit a fi fals.

În data de 03 februarie a.c., în jurul orei 17.00, în timpul desfăşurării unei misiuni specifice, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești– I.T.P.F. Iaşi a oprit pentru control, pe raza localității Corni, județul Galați, un autoturism înmatriculat in Bulgaria, condus de un cetățean cu dublă cetățenie, română şi Republica Moldova, în vârstă de 46 de ani.

Cu ocazia efectuării controlului, persoana a prezentat la control, un permis de conducere având însemnele autorităţilor din Republicii Moldova, care nu îndeplinea condițiile de formă și fond ale unui document autentic, fiind susceptibil a fi fals total. În urma efectuării verificărilor suplimentare a reieșit faptul că persoana nu a obţinut niciodată dreptul de a conduce.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img