News Flash:

Permis de conducere la 10 euro depistat in ALBITA

21 Aprilie 2014
1557 Vizualizari | 0 Comentarii
Politisti de frontiera din cadrul P.T.F. Albita au depistat la controlul de frontiera un cetatean care nu detinea permis de conducere valabil pentru autoturismul  pe care il conducea.

Joi 17 aprilie , la orele 13.15, la P.T.F. Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei cetateanul  din R.Moldova, Ivan A., in varsta de 40 de ani, conducand un  autoturism marca Mercedes, inmatriculat in Lituania.

Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere  prezentat la control, lucratorii vamali au efectuat verificari suplimentare, ocazie cu care s-a constatat ca documentul nu indeplineste conditiile de forma si fond ale unui document  autentic, fiind fals total.

In urma verificarilor prin Centrul Comun de Contact Galati a rezultat faptul ca cetateanul Ivan A. nu detine un permis de conducere valabil pentru nici o categorie.

 Fata de cele constatate, acesta a  declarat faptul ca permisul in cauza l-a obtinut  prin intermediul unei persoane a carei identitate nu o cunoaste, in schimbul  sumei de 10 euro.

 Politistii de frontiera i-au intocmit lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunilor de  uz de fals, conducerea unui vehicul fara permis de conducere si complicitate la fals material in inscrisuri oficiale.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1201 (s) | 34 queries | Mysql time :0.036884 (s)