sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Permis de şedere fals descoperit la controlul de frontieră

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu cetăţenie R. Moldova care a prezentat la controlul de frontieră un permis de şedere fals.

În data de 21 ianuarie a.c., în jurul orei 18.45, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control pentru a intra în ţară, pasager într-un autoturism, un bărbat cu cetățenie Republica Moldova, în vârstă de 29 de ani.

La controlul de frontieră, tânărul a prezentat alături de documentul de identitate și un permis de şedere cu însemnele autorităţilor din Italia. Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, colegii noştri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că permisul de şedere nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals total.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a procurat documentul prin intermediul patronului fermei unde lucrează, în Italia, contra sumei de 100 euro.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals şi complicitate la fals material în înscisuri oficiale, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img