vineri, 29 martie, 2024

Permis fals descoperit de politistii de frontiera ieseni

Distribuie:

Publicat:

Politisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni efectueaza cercetari cu privire la un barbat, care detinea un permis de conducere cu insemnele autoritatilor din Republicii Moldova, ce s-a dovedit a fi fals.

In data de 28 aprilie, in jurul orei 01.40, s-au prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iasi, pentru efectuarea formalitatilor necesare controlului pentru trecerea frontierei, un tanar, cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 24 de ani, calatorind cu un autoturism marca Renault, inmatriculat in Franta.

Intrucat existau suspiciuni cu privire la faptul ca barbatul ar detine documente false, politistii de frontiera au solicitat lucratorilor vamali efectuarea unui control amanuntit asupra tanarului.

In bagajele personale a fost descoperit un permis de conducere cu insemnele autoritatilor din Republica Moldova, document ce nu indeplinea conditiile de forma si fond ale unuia autentic, fiind fals.

Cu privire la cele constatate, persoana in cauza a declarat ca a achizitionat documentul de la o persoana ale carei date de identitate nu le cunoaste, platind suma de 50 de euro.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de fals material in inscrisuri oficiale.  

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img