vineri, 19 aprilie, 2024

Permis FALS la Vama Albita

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera vasluieni au depistat un permis de conducere fals pe care un tanar cu dubla cetatenie, romana si moldoveneasca, aflat la volanul unui microbuz, l-a prezentat la controlul de frontiera.

 In ziua de marti,11 octombrie,2016, in jurul orei 01.30, in P.T.F. Albita, judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control Anatolie P., cu dubla cetatenie, romana si R. Moldova, in varsta de 29 de ani, conducand un microbuz marca Mercedes, inmatriculat in R. Moldova.

“Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere prezentat la controlul de frontiera, similar celor eliberate de autoritatile din R. Moldova,  valabil pentru categoriile “A”, “B”, “C”, “D”, “BE”, “CE”, “DE” , lucratorii nostri au efectuat verificari suplimentare, ocazie cu care s-a constatat ca documentul in cauza nu indeplineste conditiile de forma si fond ale unui document  autentic, fiind fals total. “declara Irina Mirica,purtatorul de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui

In legatura cu cele constatate, Anatolie P. a declarat ca este posesor de permis de conducere valabil pentru categoriile “A”, “B”, “C”, dar ca acest document i-a fost furat in data de 03.09.2016, in Italia. Acesta a mai declarat ca a obtinut documentul prezentat la control, de la un conational, in schimbul sumei de 1.800 de euro si ca este prima data cand il foloseste.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de uz de fals si complicitate la fals.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img