joi, 25 aprilie, 2024

Persoană urmărită de autorităţile italiene, depistată la controlul de frontieră

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galați rutier au depistat şi predat autorităţilor competente un cetățean român, pe numele căruia era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat european de arestare, emis de autoritățile din Italia.

La sfârșitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Galați rutier – I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pentru a intra în ţară, un cetățean român în vârstă de 37 de ani, domiciliat pe raza judeţului Galați.

"La controlul de frontieră, colegii noștri au constatat faptul că pe numele acestuia era emisă, de autorităţile din Italia, o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare, predare sau extrădare, pentru săvârşirea mai multor infracţiuni contra persoanei." declara cei de la frontiera

 Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al I.P.J. Galați, în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img