vineri, 29 martie, 2024

Peste 1.000 de rochii de mireasă, la Wedding Days. Vino în weekend, la Palas, să planifici nunta de vis!

Distribuie:

Publicat:

Anul 2023 aduce noi idei care să te inspire pentru design-ul și planificarea nunții tale. De la decorul clasic, la nunta extravagantă pe care toată gașca de prieteni o ține minte sau la atmosfera chic inspirată de ultima vacanță, cel mai important moment al vieții tale merită, cu siguranță, să fie memorabil și plin de romantism. Primul târg de nunți al anului din Iași, Wedding Days de la Palas, îți vine în ajutor, în weekend, iar tu vei găsi tot ce este nevoie pentru această zi specială. Ediția din această iarnă va fi una plină de efervescență, iar viitoarele mirese au posibilitatea să aleagă din peste 1.000 de modele de rochii.

Participarea la târgurile de nunți este un „must go” pentru miri, iar în perioada 20-22 ianuarie 2023, la Wedding Days din Palas Iași, găsești tot ce ai nevoie pentru a începe pregătirile de nuntă. Ca să-ți fie mai ușor, fă-ți un checklist, ia-ți timpul necesar pentru a vorbi cu furnizorii și nu rata niciun stand pentru că toți au pregătit surprize.

Sunt multe elemente care contribuie la crearea unor amintiri de neuitat, iar reprezentanții din domeniu vă pun la dispoziție diverse variante și vă pot ajuta cu sfaturi. Propunerile vestimentare de la Wedding Days sunt tot atâtea posibilități creative de a orchestra ,,scenariul” nunții tale. Croiuri versatile, materiale diafane, detalii rafinate, Wedding Days are opțiuni potrivite fiecărui stil și împlinește așteptările unui public variat. Și mirii își pot alege costumul ideal pentru marea zi, iar creatorii de bijuterii au pregătit piese speciale care să pună în evidență ținutele. De asemenea, nu lipsesc ofertele pentru invitații, cabine fotobooth, cofetării, limuzine, cursuri de dans și multe alte accesorii necesare unui astfel de eveniment.

Centrul de evenimente Congress Hall din Palas aduce inspiraţie fiecărui moment pe care doreşti să îl celebrezi. Alege una dintre cele patru săli, completează decorul cu accente de culoare și decorațiuni rafinate sau optează pentru cadrul nocturn de pe terasa cu privelişte spre Palatul Culturii. Pentru a pune în scenă povestea voastră de dragoste, beneficiezi de consultanță și de cele mai bune servicii.

Fie că ești viitoare mireasă, viitor mire sau vrei doar să fii la curent cu cele mai noi tendințe în materie de nunți, Wedding Days nu trebuie să lipsească de pe lista ta!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img