News Flash:

Peste 3, 8 TONE de floarea soarelui,confiscate la BARLAD

18 Iunie 2014
1643 Vizualizari | 0 Comentarii
Politistii de investigare a fraudelor BARLAD,au confiscat peste 3.800 kg floarea soarelui, transportate fara documente legale de provenienta.

In aceasta saptamana, politistii barladeni, impreuna cu politistii rutieri, au desfasurat o actiune de verificare a modului in care sunt respectate prevederile Legii 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati de productie, comert sau prestari de servicii ilicite.

    Politistii l-au depistat pe Marian.A, in varsta de 44 ani, din judetul Calarasi, care transporta cu o autoutilitara floarea soarelui fara a detine documente de provenienta. Acesta a fost oprit de politisti pe strada 1 Decembrie, din municipiul Barlad, iar in urma cantaririi marfii, a rezultat faptul ca pentru o cantitate de 3839 kg floarea soarelui, barbatul nu detinea documente de provenienta din cele prevazute de lege. Acesta a afirmat ca a achizitionat produsele de la o persoana din comuna Pogana.

Politistii au luat masura sanctionarii contraventionale in conformitate cu prevederile Legii 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati de productie, comert sau prestari de servicii ilicite, cu amenda in cuantum de 1.000 lei, iar cantitate de floarea soarelui a fost confiscata si lasata in custodie la o societate comerciala cu punct de lucru in municipiul Barlad.

„Agentii economici trebuie sa cunoasca faptul ca documentele de provenienta insotesc marfurile, indiferent de locul in care acestea se afla, pe timpul transportului, al depozitarii sau al comercializarii. Prin documente de provenienta se intelege, dupa caz, factura fiscala, factura, avizul de insotire a marfii, documentele vamale, factura externa sau orice alte documente stabilite prin lege. „a declarat Mihaela Straub,purtator de cuvant al IPJ Vaslui.

fraudelor barlad politistii barladeni judetul calarasi ipj vaslui
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Adauga anunt gratuit

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1296 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017363 (s)