vineri, 19 aprilie, 2024

Peste 50.000 de pastile anabolizante, descoperite de politistii de frontiera Husi

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Iasi impreuna cu lucratorii vamali, insotiti de cainele politist de detectare stupefiante „LILA”, au descoperit ascunse in roata de rezerva si in spatele scaunelor unui microbuz, 53.000 tablete anabolizante, substanta inclusa in lista substantelor interzise prevazuta in Legea 104/2008.

In data de 8 octombrie, in jurul orei 10.00, politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Husi, judetul Vaslui, aflati in executarea atributiilor de serviciu, pe timpul unei misiuni specifice au efectuat un control asupra unui autovehicul marca Mercedes Sprinter, inmatriculat in Romania, condus de cetateanul din R. Moldova Igor C., in varsta de 27 de ani.

La controlul efectuat asupra autovehicului au fost descoperite 24 pachete de tigari, ascunse in spatele scaunelor, si 60 blistere a cate 50 de tablete anabolizante (3.000 buc.) marca „DIANOGED”- 10mg, ascunse in bagajele personale ale conducatorului auto.

Existand suspiciuni cu privire la faptul ca in respectivul mijloc de transport mai exista si alte bunuri ascunse, lucratorii nostri au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit.

“In urma controlului amanuntit efectuat de catre echipa comuna, formata din politist de frontiera si lucrator vamal, insotiti de cainele politist de detectare stupefiante „LILA”, au fost descoperite, in roata de rezerva, ascunse in scopul sustragerii de la control,  2000 blistere a cate 25 de tablete anabolizante ( 50.000 buc. ) marca „CLENBUTEROL” – 10mg, substanta inclusa in lista substantelor interzise prevazuta in Legea 104/2008.”a declarat Irina Mirica,purtator de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui

Cu privire la cele constate, barbatul a declarat ca nu are cunostinta despre bunurile ascunse pe care le transporta.

Conform prevederilor legale, a fost dispusa masura retinerii substantelor interzise si a tigarilor in vederea confiscarii si sanctionarea contraventionala a barbatului cu amenda contraventionala in valoare de 15.000 lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img