joi, 25 aprilie, 2024

Petitie impotriva “criminalului” din Botosani! Ce decizia a luat iubita lui dupa oribila crima

Distribuie:

Publicat:

Oamenii nu raman indiferenti in cazul crimei din Botosani. Petronela Mihalachi a fost ucisa cu aproximativ 30 de lovituri de cutit, iar toti cei care au aflat de acest caz au decis sa faca o petitie online pentru condamnarea la inchisoare pe viata a lui Ionel Bogdan.

La scurt timp dupa ce toata tara a aflat de moartea cutremuratoare a Petronelei Mihalachi, iubita presupusului criminal, Mihaela, a decis sa isi inchida toate conturile de pe retelele de socializare, dat fiind faptul ca internautii i-au atacat pe cei doi. De asemenea, inca un comentariu pune pe toata lumea pe ganduri. Cineva sustine la fel ca mama lui Bogdan Ionel, faptul ca nu a fost singur si ca nu el ar fi comis crima.

"Toti 3 au fost la sedinta, pentru ca relatia lor se vorbea numai de rau si ei au planuit sa o omoare si au chemat-o la Pacea, el e timid, da gagica-sa e baietoaica si a dat in ea cu cutitul, si a fost vazuta ca Mihaela avea sange pe haine, si inainte de a se intampla asta au fost vazuti toti 3, el a atras-o in capcana sa ii faca poze si ea a ucis-o", a scris cineva. Vezi aici ce a spus si mama lui Bogdan Ionel. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img