marți, 23 aprilie, 2024

Petrecere ciudată! In loc de cadouri, sange! Asta a ales să primească o ieșeancă pentru ziua ei de naștere! Toți apropiații au rămas înmărmuriți cand au auzit ideea!

Distribuie:

Publicat:

O ieșeancă organizează un eveniment unic în zona Moldovei. Aceasta, în loc să-și organizeze ziua de naștere la restaurant, o va face la centrul de transfuzie sanguină. A invitat 100 de persoane. Ea nu va primi, ci va oferi cadouri. În schimb, invitații vor dona sânge pentru a salva vieți.

O tânără ieșeancă și-a propus ca de ziua ei să salveze 300 de vieți. Aceasta a organizat o campanie în colaborare cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Iași, în care invită 100 de persoane să doneze sânge. Tânăra a căutat și sponsori, iar persoanele care vor participa la eveniment vor pleca acasă cu multe daruri oferite de aceștia. Inițiativa ieșencei este prima de acest gen din regiunea Moldovei și a atras deja atenția multor persoane. Totul a pornit de când o prietenă de-a acesteia a decedat într-un cumplit accident rutier împreună cu soțul ei.

CLICK AICI—->BZI.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img