vineri, 29 martie, 2024

Petrolul si Steaua, egal cu scantei pe stadionul Ilie Oana

Distribuie:

Publicat:

Petrolul si Steaua Bucuresti au terminat la egalitate, scor 0-0, in ultima partida de duminica din Liga 1, etapa cu numarul 14, prima a returului din stagiunea 2014/2015.

Prima parte a stat sub semnul echilibrului, prima mare ocazie venind in minutul 12, cand Tamuz a scapat singur cu Nita, insa a tras slab, in portarul Stelei.

Cam singura ocazie a unei prime reprize fara mari evenimente, in care Chipciu a incercat de cateva ori sa traga de la distanta, iar Varela si Ropotan au laut fiecare cate un galben dupa un conflict ce putea sa degenereze.

Partea secunda a fost una mai buna parca pentru Steaua, care a insistat mai mult, uneori chiar cu folos. In minutul 71, Chipciu a reluat din cativa metri cu capul, Pecanha respingea in fata, insa Hamroun, intrat intre timp, a reluat inexplicabil mult peste bara.

Acelasi Chipciu, doar cateva minute mai tarziu, a ratat si el din cativa metri, el avand toata parta in fata la 2-3 metri, insa a preferat sa mai faca un dribling in plus, dupa o pasa a lui Hamroun, pierzand usor balonul dupa.

S-a terminat 0-0, dupa un final incins, cu o mare ocazie a lui Tudorie in minutul 93, care a reluat cu capul usor alaturi.

Steaua ramane la 4 puncte acum in spatele Astrei, lidera din Liga 1.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img