vineri, 19 aprilie, 2024

Petronela, fata injunghiata cu 30 de lovituri de cutit, schimb de mesaje cu iubita criminalului chiar inainte de oribila crima

Distribuie:

Publicat:

Cazul mortii Petronelei Mihalachi a starnit un val de revolta la nivel nationat, apropiatii fetei gasite moarte in padurea din Botosani cerand pedeapsa cu moartea pentru Bogdan Ionel, tanarul adolescent care a ucis-o cu 30 de lovituri de cutit.

Bogdan Ionel a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat de uciderea tinerei Petronela Mihalachi, scrie stirilekanald.ro.

Inainte de a fi dus la Parchetul de pe langa Tribunalul Botosani, pentru propunerea de arestare, Bogdan Ionel a fost dus la un control psihiatric.

Controlul psihiatric a fost facut de o comisie medico-legala, la Serviciul de Medicina Legala, iar concluzia specialistilor a fost ca baiatul a avut discernamant in momentul comiterii crimei.

Bogdan Ionel a cunoscut-o pe Petronela Mihalachi, fata omorata, tot pe Facebook si s-au intalnit de mai multe ori pentru a o fotografia.

Baiatul avea o relatie cu alta fata, Mihaela, o tanara dintr-un centru de plasament care pare ca se cunostea cu victima. Cele doua au schimbat mai multe mesaje pe Facebook, la unele fotografii postate de Petronela Mihalachi.

Iubita lui Bogdan Ionel este o tanara dintr-un centru de plasament si astfel familia lui nu a fost de acord cu aceasta relatie.

De altfel, tot de la aceasta fata a plecat si crima. Pentru ca Petronela ar fi spus cateva lucruri despre ea, ce ar fi declansat furia criminalului. De altfel, iubita lui Bogdan Ionel a postat in seara crimei o fotografie in paduricea de la Pacea, unde a avut loc omorul.

Se pare ca cele doua se cunosteau si chiar isi trimiteau mesaje pe Facebook in care se complimentau. Mihaela, iubita criminalului: Perfectiunea mea

Petronela Mihalachi: Te pup, draga mea!

Mihaela, iubita criminalului: Perfectiune

Petronela Mihalachi: Nu e adevarat

Mihaela, iubita criminalului: Ba da, shht, mi-e dor de tine

Mihaela, iubita criminalului: Atat de adorabila-mi esti…

Petronela Mihalachi: si tu imi esti draga

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img