joi, 28 martie, 2024

Philip Morris International devine prima companie multinationala care obtine certificarea globala privind drepturile salariale egale. De ce este important

Distribuie:

Publicat:

Philip Morris International Inc. (PMI) devine prima companie internațională care este certificată la nivel global de către Fundația EQUAL-SALARY pentru plata egală a angajaților săi, iar Philip Morris în România este prima companie care obține această certificare la nivel local.

 

Certificarea confirmă angajamentul Philip Morris International în ceea ce privește egalitatea de șanse, acesta fiind un element important pentru dezvoltarea unui loc de muncă bazat pe egalitate de gen. PMI situează incluziunea și diversitatea în centrul strategiei sale, ca factor esențial în transformarea companiei către un business bazat pe cercetare științifică și tehnologie, cu un portofoliu de produse inovatoare din tutun, fără fum.

“Certificarea globală privind drepturile salariale egale demonstrează eforturile neîncetate depuse de către colegii noștri din întreaga lume pentru a transforma egalitatea de șanse în realitate când vine vorba despre salariul în cadrul PMI, la nivel global. Sărbătorim acest moment și continuăm transformarea companiei noastre către un viitor fără fum, făcând în același timp tot posibilul ca toți angajații să aibă șanse egale la locul de muncă”, a declarat André Calantzopoulos, CEO a PMI, se arată într-un comunicat de presă.

“Certificarea EQUAL-SALARY reprezintă o realizare de care sunt foarte mândru. Privesc cu entuziasm această certificare pentru că ne confirmă că Philip Morris România este un loc în care fiecare dintre angajații noștri primește recunoștința, oportunitățile și beneficiile pe care le merită, indiferent dacă vorbim despre angajați femei sau bărbați.” a declarat Branislav Bibic, Managing Director Philip Morris în România.

Procesul EQUAL-SALARY include o analiză statistică a tuturor salariilor personalului angajaților PMI din întreaga lume, urmate de audituri locale ale afiliaților PMI realizate de către PWC, auditorul terț al fundației.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img