vineri, 19 aprilie, 2024

Pierdere imensă în presa din România! Jurnalistul Andrei Bălan a murit la doar 47 de ani, fiind răpus de o boală necruțătoare

Distribuie:

Publicat:

Este doliu în presa autohtonă, după ce Andrei Bălan, un vechi jurnalist al breslei, cu o experiență de mai bine de două decenii în domeniu, a murit la doar 47 de ani, fiind îngenuncheat de o boală cruntă.

Presa din România a pierdut sâmbătă, 2 iulie 2022, un jurnalist de excepție cu o experiență de aproximativ 25 de ani în domeniu.

Este vorba despre ziaristul Andrei Bălan, care a fost răpus de o boală nemiloasă, pe care, însă, a dus-o pe picioare și pe care nu a lăsat-o nici până în ultimul moment să-l țină departe de ceea ce iubea cel mai mult să facă: să le prezinte oamenilor fapte reale și informații de calitate. 

Andrei Bălan și-a început cariera în jurnalism în anul 1997, imediat după ce a absolvit Facultatea de Geografie, A lucrat pe la mai toate publicațiile sport din România, iar ultimul deceniu l-a petrecut în presa generalistă și online.

Între 2012-2020 a lucrat la Kanal D, unde a adus plusvaloare site-ului WOWbiz.ro. Vestea că ziaristul s-a stins din viață a fost făcută publică de Fanatik.ro, publicația online unde Andrei Bălan a scris ultimul articol. 

Andrei Bălan ar fi împlinit 48 de ani în câteva săptămâni 

Este un gol imens pentru presa autohtonă, dar mai ales pentru familia și apropiații jurnalistului, care nici acum nu-și revin din șocul provocat de moartea sa.

Andrei Bălan a fost diagnosticat cu o boală în care i-a devenit călău. După săptămâni întregi de luptă organismul său a cedat sâmbătă, 2 iulie 2022. 

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img