sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Piese auto fara documente de provenienta confiscate de politistii de frontiera

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Husi,au confiscat piese auto, in valoare totala de 13.500 lei, de la un cetatean care le transporta fara  documente de provenienta si transport.

In data de 25 octombrie, in jurul orei 23.00, politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Husi, judetul Vaslui, aflati in executarea atributiilor de serviciu, au oprit pe raza localitatii de frontiera Dranceni, pentru un control de rutina, un autoturism marca Ford Transit, inmatriculat in R. Moldova, condus de Roman P., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 23 de ani.

“La controlul efectuat asupra autovehicului au fost descoperite 36 bucati de piese auto second-hand, pentru care Roman P. nu a putut prezenta documente de provenienta si transport.Cu privire la bunurile descoperite, tanarul a declarat ca le-a achizitionat din Bucuresti si intentiona sa le comercializeze.”a declarat Irina Mirica,purtator de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui

Pentru bunurile transportate fara documente justificative, Roman P. a fost sanctionat contraventional cu avertisment, iar bunurile in valoare de 13.500 lei au fost ridicate in vederea confiscarii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img