News Flash:

Piese auto in valoare de 27,898 lei, confiscate de catre polistii de frontiera huseni-FOTO

29 Martie 2014
1797 Vizualizari | 0 Comentarii
Politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politie de Frontiera Husi au oprit in trafic o autoutilitara condusa de un cetatean moldovean, care transporta piese auto second

Marti 25 martie, ora 23.30 politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politie de Frontiera Husi, au oprit pentru control pe E 581, o autoutilitara marca Mercedes, condusa de cetateanul din R. Moldova Sergiu. P, in varsta de 28 de an
I.

Cu ocazia controlului s-au descoperit in autoutilitara mai multe piese auto second hand, pentru care Sergiu P. a prezentat doua facturi. Avand in vedere diferenta cantitativa a pieselor fata de numarul celor specificate in facturi, politistii de frontiera au inventariat respectivele bunuri, constatandu-se ca 123 de piese auto nu sunt mentionate in documentele de provenienta.

In legatura cu cele constatate, Sergiu P. a declarat ca nu cunoaste alte date in legatura cu piesele auto descoperite deoarece achizitia acestora a fost facuta de alta persoana, respectiv de proprietarul autoutilitarei, iar el a avut doar calitatea de transportator al acestora pana in R. Moldova.

Persoana a fost sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 500 lei, iar bunurile, in valoare de 27.898 lei, au fost ridicate in vederea confiscarii.

Galerie Foto

IMG1
piese auto second hand r moldova
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1059 (s) | 23 queries | Mysql time :0.031037 (s)