joi, 28 martie, 2024

Pieton accidentat in municipiul Vaslui

Distribuie:

Publicat:

Aseara, pe raza municipiului Vaslui a avut loc un accident de circulatie care a avut ca si cauza neacordarea de prioritate. In urma evenimentului, o femeie, in varsta de 58 ani a fost accidentata grav.

In seara de 28.04.2016, pe raza municipiului Vaslui a avut loc un accident de circulatie soldat cu vatamarea corporala a unei femei.

In timp ce A. Daniel, de 33 ani, din comuna Zapodeni conducea autoturismul pe strada Stefan cel Mare catre Crucea Garii, a accidentat o femeie, in varsta de 58 de ani, din municipiul Vaslui. Aceasta se angajase regulamentar in traversarea strazii pe trecerea pentru pietoni. Victima a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui, unde a fost diagnosticata cu „fractura  bazin”.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.
In cauza a fost intocmit dosar de cercetare penala pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa.

POLITIA ROMANA VA RECOMANDA!

Pentru ca Sarbatoarea Pastelui sa fie petrecuta fara evenimente neplacute, Politia Romana va adreseaza cateva recomandari pentru situatia deplasarii cu autoturismul.

    Atunci cand opriti, fie si doar pentru un scurt popas, nu lasati cheile in contact si asigurati-va ca ati inchis portierele si geamurile.

    Obiectele de valoare lasate la vedere in masina (genti, posete, telefoane mobile, laptop-uri, camere foto/video, pungi de cadouri) pot fi tentante pentru hoti. Nu lasati niciodata in autoturism actele masinii, bani sau alte documente importante.

Parcati, pe cat posibil, in locuri special amenajate si luminate.

    Politia Romana recomanda conducatorilor auto sa adopte o maniera prudenta de conducere, fara bruscarea comenzilor vehiculelor, sa efectueze fiecare manevra doar dupa o temeinica asigurare si sa evite efectuarea depasirilor care, in conditiile unui trafic rutier aglomerat se pot dovedi periculoase.

    Totodata, politistii rutieri atrag atentia asupra respectarii regimului legal de viteza, in special cand se circula in coloana, intrucat viteza excesiva, cea neadaptata la conditiile meteo, de drum sau de trafic, reprezinta principalii factori generatori ai accidentelor rutiere in Romania.  De asemenea, pentru un plus de siguranta, se impune si marirea distantei intre vehicule aflate in mers.

    Si pietonilor li se recomanda sa-si sporeasca atentia, sa evite pe cat posibil folosirea partii carosabile, mai ales dupa lasarea intunericului si in conditii de vizibilitate redusa, sa se asigure temeinic inaintea traversarii drumurilor si sa procedeze la efectuarea acesteia numai dupa ce sunt siguri ca se poate efectua in conditii de siguranta.

    Politia Rutiera ureaza tuturor participantilor la trafic
DRUM BUN !

Nu uitati:
Fiti responsabili si respectati regulile de circulatie pentru a evita producerea unei tragedii si punerea in pericol a vietii celor dragi!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img