marți, 16 aprilie, 2024

Pieton accidentat mortal intr-o comuna vasluiana

Distribuie:

Publicat:

In seara de 12 noiembrie, pe raza comunei vasluiene Stefan cel Mare a avut loc un accident de circulatie soldat cu decesul unei persoane.

In timp ce M. Alexandru, de 26 de ani, domiciliat in municipiul Vaslui, conducea autovehiculul pe D.N 15 D, din directia Negresti catre Vaslui, pe raza localitatii Cantalaresti, a accidentat cu partea din dreapta fata a autoturismului un barbat, de 61 de ani, domiciliat in comuna Stefan cel Mare. Acesta se deplasa pe partea carosabila pe acelasi sens de mers, catre Negresti. Echipajul medical ajuns la fata locului a constatat decesul barbatului.
   
Dupa producerea accidentului, conducatorul auto a mutat masina pe sensul de mers Vaslui catre Negresti, orientat cu fata catre Vaslui.

M. Alexandru a fost testat alcoolscopic rezultatul fiind negativ, iar ulterior i-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemie.

In cauza, politistii continua cercetarile pentru stabilirea cu exactitate a conditiilor in care s-a produs evenimentul, fiind intocmit dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunilor de ucidere din culpa si parasirea locului accidentului ori modificarea sau stergerea urmelor acestuia.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img