vineri, 19 aprilie, 2024

Pilotul echipei de Formula 1 McLaren, Lando Norris, a fost confirmat cu coronavirus

Distribuie:

Publicat:

Pilotul echipei de Formula 1 McLaren, Lando Norris, a fost confirmat cu coronavirus, în timp ce se afla în vacanță în Dubai, potrivit Mediafax.

Lando Norris, în vârstă de 21 de ani, a spus că și-a dat seama că e infectat în momentul în care și-a pierdut gustul și mirosul.

Testul făcut ulterior a a confirmat că este pozitiv la COVID-19.

„McLaren poate confirma că testul făcut de Lando Norris luni la Dubai, pentru COVID-19, a ieșit pozitiv. În prezent se află în vacanță, înainte de o nouă sesiune de

antrenamente planificată. În aceste condiții se va autoizola în hotelul său timp de 14 zile”. se arată într-un comunicat echipa din Woking.

Pilotul, care a terminat pe locul nouă în clasamentul piloților de Formula 1 în 2020, a spus , citat de BBC Sports, că se simte bine și nu are alte simptome.

Perioada de izolare a lui Norris se va încheia înainte de sfârșitul lunii.

Testele din pre-sezon urmează să aibă loc în Spania, la începutul lunii martie, prima cursă a anului, Marele Premiu al Australiei fiind programată pentru 21 martie. Presa australiană a lansat însă teoria amânării acestei curse din cauza pandemiei, existând în acest moment discuții între promotorii cursei, guvernul australian și șefii F1.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img