vineri, 26 aprilie, 2024

Titi Aur a scapat de coronavirus : acesta a fost tratat la Spitalul din Barlad – FOTO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE 2 :  Intr-o noua postare pe reteaua de socializare, marele pilot Titi Aur, anunta faptul ca a reusit sa iasa invingator cu nemilosul coronavirus. Totodata, acesta multumeste doctorilor care l-au ingrijit in lupta cu virusul :

—————–

UPDATE 1: “ In aceasta perioada am primit mesaje de incurajare si suport de la foarte multe persoane si doresc sa le multumesc tuturor.

Am ales sa raman la spitalul din Barlad pentru ca am incredere foarte mare in echipa de aici. Acum ma simt putin mai bine, insa depind in continuare de peretele cu furtunul de oxigen si sper ca intr-o saptamana sa pot sa parasesc spitalul, bineinteles dupa refacerea analizelor.

Nu sunt omul care isi pune viata personala pe facebook sau in comunicari frecvente, dar experienta COVID ma face sa va transmit ceea ca am simtit.

Dupa sase zile cu masca de oxigen la doua surse cu peste 20 litri/min, timp in care m-am simtit ’strans de gat’ si cu senzatii dese de atac de panica, am reusit sa respir 20 min fara masca.

M-am nascut a doua oara!!!!

Din pacate mai exista si minti ’zapacite’ care sustin ca e fake. Daca nu ar fi fost si astfel de comentarii ar fi insemnat ca am ajuns in RAI <!–[if gte vml 1]>

<![endif]–>

Incercati sa va feriti de acest virus pentru ca el chiar exista si ATENTIE, cei care sustineti public contrariul si tratamentul facut acasa ’dupa ureche’, puteti deveni autorii morali a unor tragedii la care se expun cei care cred in voi!

Cereti ajutor de specialitate fara nicio ezitare.

Va doresc tuturor multa Sanatate!!! “ scria acesta in noua postare de pe facebook

 

 

 

initiala : Indragitul pilot Titi Aur a fost confirmat pozitiv cu virusul COVID-19 . Acesta este internat si tratat de medicii din cadrul Spitalului Suport Covid din municipiul Barlad . Acesta a transmis pe reteaua de socializare un mesaj public prin care ii denumeste pe medici “ Ingerii de la Barlad “ Vezi mesajul mai jos :

<!–[if gte vml 1]>

<![endif]–>" INGERII DE LA BARLAD

Cunosc spitalul din Barlad din copilarie, am intrat de multe zeci de ori, avand persoane dragi inernate. In ultimul an spitalul „Elena Beldiman” a fost desemnat Spital Covid.

Ce a insemnat asta?

In prima faza….. Panica. Pe urma intrebarea: si ce trebuie sa facem acum? Si imediat a venit raspunsul: Tot personalul indiferent de specialitate: lnterne, chrurgie, ortopedie, cardiolegie, se va ocupa doar de pacienti covid. S-au creat circuite speciale, s-au adus containere si imediat a inceput treaba. Au fost multe comentarii pentru ca Barladul a ramas fara principalul spital si pacientii noncovid trebuie dusi la Vaslui, dar lucrurile si-au urmat cursul.

Duminica 28 martie eram acasa la Barlad si avand cateva reactii ciudate: senzatie de oboseala, friguri si o usoara tuse, am venit si am facut un test. Rezultatul: Evident pozitiv.

Oricat de puternic esti sau crezi ca esti, cand se confirma ca esti infectat cu acest nenorocit de virus, incep sa se schimbe un pic valorile in cap. Nu-ti mai doresti milionul de euro ci ai vrea sanatate, incepi sa accepti ca firmele pot functiona si doar cu colegii tai, te gandesti daca ai stat suficient cu familia, etc

Dar inainte de a se instala panica, se implica ei,”INGERII DE LA BARLAD”

De ce le spun asa?

Nu doar pentru ca sunt toti la fel, albi din cap pana-n picioare: medici, asistenti, personalul de la curtenie, receptie, etc,dar sunt de o bunatate extraordinara si explica ficarui pacient ca nimic nu e obligatoriu, dar ca e mai bine asa sau asa, pentu aprox 85% recomandare este sa stea sub tratament acasa, dar pentru 15% trebuie internare.

Pentru mine verdictul a fost mai greu pentru ca sunt in cei 15% internati, dar in spital este foarte curat, renovat, nu mai are nicio legatura cu vechiul spital insa cel mai important este comportamentul personalului: EXCEPTIONAL!

Si, din nou, nu ma refer la partea profesionala, unde este evident ca fac lucruri minunate (au tratat zeci de mii de pacienti) ci ma refer la partea psihologica.

Inainte in spital era asa: doctorul spunea , asistenta scria, iar pacientul trebuia sa taca pentru ca stiau ei ce au de facut. Acum am gasit o cu totul alta politica.

Poate ca exagerez putin, dar as putea spune ca vii cu placere la spitalul covid din Barlad. Daca cuvantul placere este un pic fortat, din motiv covid, cu siguranta cuvantul INCREDERE este corect.

Felicit intraga echipa de la spitalul „Elena Beldiman” din Barlad si sunt sigur ca sistemul nostru de sanatate are o mare sansa cu astfel de oameni inimosi.

BRAVO! INGERII DE LA BARLAD " scria acesta pe reteaua de socialiare

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img