marți, 16 aprilie, 2024

Pink a decis sa nu mai publice imagini cu copiii ei

Distribuie:

Publicat:

Cantareata Pink a decis sa nu mai publice pe retelele de socializare imagini cu copiii ei, dupa ce a primit comentarii negative la o fotografie in care fiul ei apare dezbracat. Fotografia cu Jameson, fiul ei in varsta de 2 ani, a primit numeroase comentarii negative pe Instagram.

„Traim la o ferma. Copiii mei sunt dezbracati. Asta se intampla. Uneori si eu sunt dezbracata”, spune ea in emisiunea „The Ellen DeGeneres Show” de luni, potrivit The Hollywood Reporter. Pink a explicat ca, inainte ca fotografia sa fie facuta, copilul si-a dat jos scutecul pentru inot care era ud. Imaginea suprinsa in urma cu trei saptamani ii arata pe Jameson si sora lui, Willow, in varsta de 7 ani, alaturi de un pelican care a petrecut doua ore cu familia.

„Oamenii au mers pana acolo incat au spus ca «cineva ar trebui sa cheme Protectia copilului» pentru ca nu avea scutecul si sa ma intrebe cum indraznesc – unele dintre cele mai absurde lucruri. Am plans mult dupa asta, pentru ca imi place sa impartasesc poze cu familia mea… Sunt mai mandra de copiii mei decat de orice alt lucru pe care l-am facut si nu o sa ii mai arat. Nu o voi mai face”.

Cantareata spune ca este deschisa criticilor atata timp cat sunt constructive si emise politicos. „Ii inteleg pe cei care spun «Trebuie sa fii mai atenta, esti in vizorul public, trebuia sa te fi gandit la asta» si au dreptate, dar exista un mod frumos de a spune asta”, a mai afirmat ea in emisiunea care va fi difuzata astazi. Pink si Corey Hart, fost motociclist de curse, au doi copii – Willow, in varsta de 7 ani, si Jameson, in varsta de 3 ani.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img