News Flash:

Pistol cu aer comprimat, descoperit la o femei de 53 de ani de la Negresti

22 Martie 2021
791 Vizualizari | 0 Comentarii
images 1 jfif

 Polițiștii specializați în arme, explozivi și substanțe periculoase, din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui, sprijiniți de polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Negrești, au efectuat saptamana trecuta o percheziție domiciliară, la locuința unei femei de 53 ani, din orașul Negrești, județul Vaslui.

Ulterior, în urma cercetărilor derulate de polițiști a fost identificată o armă neletală, scurtă de tip pistol, deținută fără drept, supusă autorizării, peste 600 de proiectile metalice și un recipient cu aer comprimat, toate fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor. Acestea ar fi fost introduse introduse în țară, fără drept, în cursul anului 2020, din Grecia.

 Femeia bănuită de nerespectarea regimului armelor și munițiilor nu figurează ca fiind deținătoare legală de arme și muniții supuse autorizării sau notificării.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii specializați din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Vaslui, sub aspectul  săvârșirii infracțiunilor de „contrabandă calificată” și „nerespectarea regimului armelor și munițiilor”, în vederea probării întregii activități infracționale.      

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 23 queries | Mysql time :0.045401 (s)