marți, 23 aprilie, 2024

Plaja adorată de români unde este interzis fumatul! Nu sunt permise nici grătarele, muzica tare sau dormitul pe plajă!

Distribuie:

Publicat:

Este luna în camera mulți turiști își fac vacanțele în străinătate, însă mulți rămân dezamăgiți când văd fum de țigară, grătare, muzică tare sau dormit pe plajă. Ei bine, există o plajă adorată de români unde sunt interzise toate cele de mai sus. Iată unde se află această plajă!

Românii care nu fumează își doresc ca în vacanța de vară, pe plajă, să nu găsească țigări, grătare, muzică tare sau dormit pe plajă. Ei bine, există o plajă în lume unde sunt strict interzise cele de mai sus, iar turiștii o adoră.

Plaja adorată de români unde este interzis fumatul

Este luna vacanțelor, iar persoanele care aleg să-și petreacă vacanța în Spania trebuie să țină cont de câteva reguli, asta ca să nu primească amenzi de sute de euro. În legea plajelor de aici, de exemplu, foarte multe activităţi care sunt permise în România, sunt strict interzise în Spania.

Așadar, în Spania există peste 500 de plaje libere de fum. Cu toate acestea, din acest an a fost interzis fumatul şi pe plajele din Valencia şi Barcelona. Persoanele care nu respectă rgulile primesc amenzi care pornesc de la 30 de euro şi se aplică doar recidiviştilor. Pe aceste plaje nu sunt permise nici grătarele, nici muzica tare și nici dormitul pe plajă în timpul nopţii.

Ce lucruri mai sunt interzise pe plajele din Spania

Și alte norme au strict interzisă utilizarea şamponului sau a săpunului la duşurile care se află pe plajă, dar şi a scaunelor sau a şezlongurilor deteriorate sau ruginite. Amenda pentru aceste lucruri este de 700 de euro. De asemenea, persoanele care aleg să vină la plajă cu maşina riscă amenzi de 100 de euro dacă conduc cu şlapii în picioare. De altfel, nu este permis nici accesul cu animalele de companie pe plajă, în rimpul verii, dar cu excepția locurilor special amenajate.

Comerţul pe plaje este, de asemenea, interzis, iar vânzătorii care sunt prinși vor rămâne imediat fără marfă. Cele mai mari amenzi se aplică pentru rezervarea locului la plajă. Cei care îşi pun scaunele şi umbrelele la prima oră a dimineţii şi apoi pleacă pentru a-şi lua micul dejun, rămân fără lucrurile pe care le-au lăsat acolo şi, pe deasupra, vor primi o amendă de 750 de euro.

Autorităţile din Vigo, Spania, au interzis să intre în apa mării persoanelor care urinează. Amenda pentru acest lucru este tot 750 de euro, dar poate ajunge și până la 1.500 de euro pentru persoanele care abandonează obiecte voluminoase pe plajă sau care fac baie în apă când e steagul roşu ridicat. Și în San Sebastian există o regulă strictă, aceea că înotătorii în stare de ebrietate sunt puşi să plătească factura pentru propria salvare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img