sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Planta care va garanteaza succesul in lupta cu kilogramele in plus

Distribuie:

Publicat:

Micile fructe cu parfum de rasina sunt de mare ajutor celor care vor sa slabeasca. Au un puternic efect de stimulare a diges­tiei, a meta­bo­lismului si a elimi­na­rii toxinelor. De asemenea, sunt un re­mediu eficient pentru eliminarea apei in exces din tesuturi, problema des intalnita la persoanele care au kilo­grame in plus.

Iata cum se utilizeaza:

Infuzie de ienupar – 200 ml de apa clocotita se toarna peste 2 lingu­rite cu boabe de ienupar uscate si ma­runtite. Se acopera si se lasa la infu­zat 20 de minute. Se iau 4 linguri cu infuzie pe zi, intre mese.

Boabe de ie­nu­par – in prima zi consumati pe sto­macul gol 4 boa­be de ienupar us­cate si zdrobite (in mojar). Cresteti portia zilnica cu cate o boaba, pana in ziua a 12-a, cand veti lua 15 boa­be. In urmatoarele zile micsorati in fiecare zi doza cu cate o boaba, pana ajungeti la 4 boabe. In cele 23 de zile de dieta nu aveti voie carne, me­ze­luri, precum si alimente cu continut mare de grasime (prajite, conserva­te).

Tinctura de ienupar – se ga­seste la plafaruri si in magazinele na­turiste sau se poate prepara acasa, astfel: 200 g de boa­be de ienupar us­cate si maruntite se pun la macerat in 200 ml de alcool alimentar de 70-90 de grade, timp de 14 zile, intr-un reci­pient de sticla er­me­tic inchis. Se stre­coara si se iau cate 20 de picaturi pe stomacul gol, de 3 ori pe zi, timp de 3 saptamani. Dupa o pauza de 4 sap­tamani, trata­mentul se poate relua. Daca aveti inflamatii ale cailor urinare, evitati tratamentele cu ie­nupar. sursa: formula-as.ro
A.P.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img