sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Planta-minune pentru inima

Distribuie:

Publicat:

Substantele care intra in compozitia chimica a paducelului fac din aceasta planta un tratament-minune in tratarea bolilor. Astfel, paducelul contine bioflavonoide, vitamina B, C si acizi organici precum acidul citric, tartaric sau cafeic.

Medcii sustin ca paducelul are efecte benefice in terapiile cardiovasculare. Acesta ajuta sistemul cardiovascular si mentine tensiunea arteriala la valori normale. In plus, creste rezistenta organismului la efort si imbunatateste circulatia sangelui la nivel periferic si central. Are actiune cardiaca tonica si vasodilatatoare, avand ca beneficiu si scaderea nivelului de colesterol din sange. Este recomandat si persoanelor care au suferit un infarct, potrivit ele.ro.

Pe langa faptul ca ajuta la sanatatea inimii, paducelul are efecte benefice si asupra sistemului nervos. El actioneaza ca un calmant in stari de nervozitate excesiva si din acest motiv este recomandat persoanelor care sunt predispuse la astfel de probleme. Este recomandat si persoanelor care au tulburari de somn, care sunt agitate sau care au tendinta sa fie depresive. Paducelul reduce si efectele neplacute ale menopauzei, fiind astfel recomandat femeilor.

Medicii recomanda tratamentul sub forma de infuzie, tinctura sau capsule. Infuzia se prepara din plante sau flori si se indulceste cu miere. Poti consuma aceasta planta zilnic, insa este necesar sa consulti un medic inainte sa apelezi la acest tratament.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img