joi, 25 aprilie, 2024

Plante pe care le poti tine in camera in timpul noptii

Distribuie:

Publicat:

Se pare ca exista anumite plante care nu iti afecteaza sanatatea in niciun fel, indiferent de numarul acestora. Pe acestea le poti pastra linistita in camera atunci cand dormi, fara a te preocupa ca o sa ramai fara oxigen.

Limba soacrei

Aceasta planta este cea mai buna alegere atunci cand vine vorba de alegerea unei plante pentru  dormitor. Pe langa faptul ca se afla in top 10 cele mai purificatoare plante, limba soacrei difera de celelalte prin faptul ca noaptea continua sa foloseasca dioxid de carbon pentru a produce oxigen. Ea nu are nevoie nici de prea multa lumina si poate fi udata ocazional.

Filodendron

Aceasta planta cu frunze in forma de inima este foarte usor de intretinut si este cunoscuta pentru ca absoarbe formaldehida, un gaz periculos. De asemenea, are un aspect foartre frumos si se potriveste cu orice decor.

Planta-paianjen

Planta-paianjen, una dintre cele mai populare plante de apartament, are frunzele lungi, subtiri si dungate. Daca esti in cautarea unei plante pe care o poti agata, aceasta este alegerea perfecta. Este cunoscuta pentru eficienta sa impotriva poluantilor, precum monoxidul de carbon si alte gaze.

Ficus

Ficusul face parte din topul celor mai apreciate plante de apartament, datorita aspectului pe care il are si pentru ca nu are nevoie de prea multa atentie. Este o planta usor de ingrijit, careia nu ii trebuie multa lumina, insa are nevoie de apa regulat. Frunzele acestei plante sunt un puternic agent purificator care elimina toxinele din aer.

sursa: divahair.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img