vineri, 19 aprilie, 2024

Plantele care iți pun viața în pericol! Ai grijă cu ele dacă le ai în casă

Distribuie:

Publicat:

Multe plante pe care românii obișnuiesc să le țină în casă îți pot pune viața în pericol, potrivit bioenergoterapeutul Lidia Fecioru. Se pare că aceste plante acționează ca niște vampiri energetici și pot să-ți afecteze grav sănătatea. Află ce trebuie să scoți imediat din casa ta!

Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt plantele care îți pot pune viața în pericol, dacă le ții în casă. Celebrul bioenergoterapeut a avertizat că unele îți pot provoca și moartea, dacă petreci prea mult timp în preajma lor.

Plantele care iți pun viața în pericol, dacă le ai în casă

Recomandarea Lidiei Fecioru este să dai afară din casă aceste plante cât mai repede posibil, pentru a nu suferi consecințele.

„Câteodată, stai în casă şi ai senzaţie de vomă, te doare capul şi nu poţi să-ţi dai seama de la ce. Sunt anumite plante care te obosesc. De exemplu, porumbarul. Să nu se aducă ramuri de porumbar, pentru că legenda spune că, coroana lui Iisus Hristos a fost făcută din porumbar. A adus atât de multă durere, iar ea şi acum aduce durere în casă. Se spune că, dacă îl aduci în casă, urmează să ai un deces în familie”, a declarat Lidia Fecioru, informează Antena 3.

Unele plante ar putea provoca moartea

Iată ce alte plante trebuie să ții în afara casei și care sunt efectele lor asupra corpului uman!

Salcâmul galben s-a folosit în magie pentru purificare şi curăţare. De obicei, cei care cred puterea ei o agață la uşă, dar niciodată în casă. El trebuie să stea afară, pentru că are rolul de a ține ghinionul departe de casă.

Laptele cucului sau euforbia este planta care ar putea aduce depresie sau boli fizice locatarilor din casa în care se află. Și în cazul ei, puterile îi devin binefăcătoare când este lăsată afară. Atunci ar putea să protejeze nou-născuții.

Hortenisa este una dintre florile frumoase care îi îmbie pe mulți, dar ea aer fi responsabilă de ghinionul în dragoste. Se spune că atunci când este tăiată și așezată în glastrăne, fetele nemăritate din acea casă vor rămâne așa pentru totdeauna.

Limba soacrei și planta păianjen aduc cu ele un pericol foarte mare, inclusiv cel de moarte. Potrivit Lidiei Fecioru, limba soacrei atrage gândurile negative şi învrăjbeşte locuitorii din casă, în timp ce planta păianjen atrage energiile negative şi chiar decesul. De asemenea, chiparosul are aceleași efecte negative, fiind de 4 ori mai puternic decât crinul.

Nici frumoasa orhidee nu este o alegere bună pentru casă. Ea îi poate influenţa negativ pe cei care sunt nehotărâţi şi nu au voinţă. La rândul ei, feriga absoarbe energiile benefice din casă şi îi lasă pe locatari fără vlagă şi voinţă.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img