luni, 18 martie, 2024

Planul cuplului Iohannis-Hellvig si rolul lui Grindeanu! Ce spune Ion Cristoiu

Distribuie:

Publicat:

Jurnalistul Ion Cristoiu prezinta un scenariu cu privire la planurile presedintelui Iohannis, care ar lucra in tandem cu seful SRI, pentru impunerea unui guvern-marioneta. In mod surprinzator, Cristoiu considera ca premierul Grindeanu are un rol decisiv in acest plan.

„Laudele aduse manifestatiei, sugestia ca abrogarea si demisia unui ministru nu ajung, dar mai ales violenta atacului anti-PSD (o premiera in postdecembrism), ne dezvaluie Planul Cuplului Klaus Iohannis-Eduard Hellvig: Perpetuarea Crizei politice prin intretinerea demonstratilor de strada menite sa tina Guvernul sub presiune, ca sa dea impresia de instabilitate”, scrie Ion Cristoiu pe blog.

„Acestui balamuc, care face ca orice ar intreprinde Guvernul in planul Administrarii tarii sa treaca neobservat, i se adauga intrarea in scena a Binomului SRI-DNA. Prin mazilirea lui Florian Coldea, la butoane in SRI e Eduard Hellvig. Ca politicianul Eduard Hellvig n-are competenta de a conduce direct, in locul Prim-adjunctului de la Operativ, operatiunile de Intelligence, el pricepindu-se la asta mai rau decit o bucatareasa la zborurile interstelare e alta poveste. O poveste care ne confirma Mazilirea lui Florian Coldea ca facind parte din Marele Plan de rasturnare a rezultatului alegerilor din 11 decembrie 2017.
Binomul SRI-DNA va trece la inhatarea liderilor PSD care nu sint pe placul lui Klaus Iohannis. Alti lideri vor fi santajati sa se disocieze de actuala conducere. Si astfel, Guvernul Sorin Grindeanu o sa pice. Pina atunci Sorin Grindeanu va fi giugiulit de Sistem. Deja Divizia Presa a SRI se intrece in a-l disocia pe Sorin Grindeanu de Liviu Dragnea, potrivit trucului mai vechi al dezbinarii. Concomitent, Sorin Grindeanu e pictat drept omul bun al PSD, in timp ce Liviu Dragnea e minjit drept omul rau.

Dupa ce Sorin Grindeanu va fi facut poteca la Cotroceni, unde Klaus Iohannis il va bate pe genunchi, Sorin Grindeanu isi va da demisia. Indiferent de ce va propune conducerea PSD, Klaus Iohannis il va pune pe Sorin Grindeanu premier. Cu o parte din PSD fezandata de Binomul SRI-DNA, Guvernul marioneta e gata”mai scrie jurnalistul Ion Cristoiu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img