News Flash:

Planurile administratiei husene in privinta ASFALTARILOR. Vezi ce lucrari se vor demara

7 Februarie 2015
4392 Vizualizari | 3 Comentarii
Administratia condusa de catre Ioan Ciupilan si-a propus ca in anul 2015 sa termine modernizarea infrastructurii municipiului Husi. Potrivit edilului husean, lucrarile au inceput deja pe strada Stefan Cel Mare.

Consiliul Judetean impreuna cu AQUASVAS, firma responsabila cu furnizarea apei potabile si canalizare, vor finaliza lucrarile de apa-canal pe strazile Corni, Sara, Cotroceni,  Deal Cotroceni.

Tot autoritatile vasluiene vor incepe lucrarile de reabilitare si asfaltare pe strazile Corni si Mihai Kogalniceanu prin fonduri obtinute pe ordonata 28 (Programului national de dezvoltare locala).

Potrivit primarului husean Ioan Ciupilan, cu banii de la rectificarea bugetara de pe anul 2014, acesta primind aproximativ 36 de miliarde in plus, edilul va propune in sedinta in care se va discuta bugetul pe anul 2015 in Consiliul Local Husi, ca banii primiti sa fie folositi pentru modernizarea mai multor strazi din municipiu. Bineinteles daca si consilierii din CL Husi vor fi de acord.

Strazile pe care si le propun spre modernizare sunt: Gheorghe Doja; Salcamului; Saca; Melchisedec; Aleea Scolii; Ion Alexandru Anghelus; Fundatura Viilor; Crucii; Erou Ursan; Erou Frentescu; Dumitru Patras; 1 Decembrie;  Aleea Stadion si alte inca doua.

Pe strazile Alexandru Giugaru, Erou Arhire si Cismana se vor executa lucrari de reparatie, urmand ca pe acestea sa se intervina mai apoi cu lucrarile de apa-canal.

Municipalitatea anunta ca se vor interveni cu lucrari de reparatie pe toate strazile de piatra si pamant, pentru a se putea circula in conditii optime pana cand se vor finaliza lucrarile de apa-canal.

ioan ciupilan aquasvas apa-canal
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (3)

Euu  | #1492
Se mananca *****. Incepe campania electorala.. Ceapa a intrat deja ..
DNA  | #1494
Ce as manca o ceapa
Adauga comentariu

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1027 (s) | 34 queries | Mysql time :0.042030 (s)