vineri, 19 aprilie, 2024

Planurile Cristinei Siscanu pentru 2019. „Pentru corpul meu imi doresc sa mai scape de 4-5 kilograme”

Distribuie:

Publicat:

Cristina Siscanu si-a facut deja planurile pentru anul ce vine. Jurnalista are o lista intreaga cu lucruri pe care isi doreste sa le faca atat pentru ea, cat si pentru familia ei.

Sotia fostului prezentator de televiziune Madalin Ionescu le-a impartasit fanilor ei din mediul online care sunt planurile ei pentru anul 2019. Cristina Siscanu si-a propus o multime de lucruri.

„Lui 2018 vreau sa ii multumesc pentru faptul ca mi-a schimbat viziunea asupra multor lucruri si pentru ca a continuat sa ma invete sa ma bucur si sa traiesc momentele … sa nu trec pe langa ele cu gandul la viitor, iar aceasta noua gandire a mea m-a ajutat sa dau nastere unor idei minunate pe care abia astept aa le pun in practica in 2019! Si pentru ca mi-am organizat bine modul de a gandi, mi-am stabilit si telurile pentru anul care vine:

1. Imi doresc sanatate, liniste si echilibru in familia mea numeroasa si frumoasa.

2. Vreau sa reusesc sa extindem living-ul ca sa ne putem bucura in voie de clipele petrecute impreuna, sa putem primi multi musafiri, copii si sa petrecem in veselie.

3. Imi doresc sa imi amenajez camera mea de machiaj… spatiul meu (la care am renuntat cand a aparut Petra ca sa ii amenajam camera ei). Acum as putea sa inchidem terasa dormitorului nostru unde sa imi fac un super loc doar pentru mine ??!

4. Am super proiecte gata de pus in practica … si as vrea ca 2019 sa imi aduca incununarea lor cu succes!

5. Pentru Petra imi doresc sa ii gasesc gradinita potrivita, pentru Filip sa gasesc programe noi care sa il ajute in a face cat mai multe progrese, iar Stefania (intrucat termina facultatea) sa porneasca o cariera fulminanta.

6. Pentru corpul meu imi doresc sa mai scape de 4-5 kg si deja am pornit in cautarea celor mai sanatoase produse pentru slabire, mentinerea greutatii si sanatatii, proceduri, clinici, forme de miscare care sa imi asigure o stare minunata si un aspect cat mai frumos.

Doamne, ajuta!

P.S.: Care sunt dorintele voastre pentru 2019?”, si-a prezentat Cristina Siscanu lista planurilor pentru anul viitor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img