News Flash:

Planurile primitive ale lui Biden in contextul intalnirii cu Putin: dezvaluite de Johan Beckman

22 Aprilie 2021
265 Vizualizari | 0 Comentarii
media 161903245294802500

Summitul bilateral ruso-american, care ar putea avea loc în vara anului 2021, este vital pentru președintele Statelor Unite, Joe Biden, dintr-o serie întreagă de motive specifice. Este concluzia la care a ajuns cunoscutul expert politic finlandez, activistul pentru drepturile omului, Johan Beckman (în imagine), analizând stenograma convorbirilor telefonice ale celor doi lideri, relatează PolitPuzzle.

Într-un interviu acordat site-ului de știri ”Ukraina.ru”, Johan Beckman a declarat în ce format s-ar putea desfășura întâlnirea dintre Biden și președintele Federației Ruse, Vladimir Putin și a explicat, de asemenea, care sunt obiectivele pe care șeful Casei Albe și-a propus să le atingă insistând pe organizarea unui astfel de eveniment oficial, scrie vestidinrusia.ro.

În cadrul recentei lor discuții telefonice, desfășurate la inițiativa părții americane, Putin și Biden au abordat diferite probleme ale relațiilor bilaterale, de pe agenda internațională, precum și situația din estul Ucrainei. Cu același prilej, liderul SUA i-a propus lui Putin un summit bilateral într-o terță țară. A doua zi, practic, Casa Albă a anunțat noi sancțiuni împotriva Federației Ruse.

Johan Beckman este de părere că noua rundă de negocieri dintre liderul Statelor Unite și cel al Rusiei, ce ar putea avea loc în această vară, ar trebui să se desfășoare în prezența președintelui Chinei, Xi Jinping. Astfel, întâlnirea va fi mult mai productivă, iar țările vor reuși să rezolve toate problemele serioase de politică externă.

Politologul finlandez a dezvăluit, totodată, planurile primitive ale lui Biden pentru întrevederea cu Putin. El a amintit că președintele american este un politician slab, ajuns la putere pe baza unor rezultate controversate obținute la alegerile din SUA. Acum, Joe Biden intenționează să folosească summitul americano-rus pentru a-și îmbunătăți pozițiile politice în interiorul țării.

”Comparativ cu Putin și Xi Jinping, Biden este un lider foarte slab. Iar această întâlnire ar fi foarte utilă pentru Biden, deoarece i-ar consolida pozițiile slabe”, a concluzionat Beckman.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1212 (s) | 23 queries | Mysql time :0.033509 (s)