joi, 28 martie, 2024

Platforma de brokeraj Robinhood a atras peste 1 miliard de dolari de la investitorii existenti

Distribuie:

Publicat:

 

Platforma de brokeraj Robinhood a atras vineri peste 1 miliard de dolari de la investitorii existenţi, pe fondul tensiunilor create de volumul mare al tranzacţiilor din această săptămână şi nemulţumirea clienţilor, celebrităţilor şi politicienilor provocată de restricţionarea unor acţiuni foarte solicitate, transmite Reuters.

Între acţionarii actuali ai Robinhood se află fondurile de investiţii Sequoia Capital şi Ribbit Capital, care i-au oferit joi finanţare de urgenţă, potrivit New York Times, potrivit news.ro.

”Suntem încântaţi să anunţăm că am atras peste 1 miliard de dolari de la acţionarii existenţi pentru a continua să investim în creşterea noastră record. Este un semn puternic de încredere din partea investitorilor care ne vor ajuta să continuăm să ne servim clienţii”, a afirmat un purtător de cuvânt al Robinhood pe email.

Firma a accesat şi o linie de credit pentru a avea fonduri care să asigure continuarea tranzacţiilor, după ridicarea restricţiilor.

Această rundă de finanţare a survenit într-o perioadă crucială pentru Robinhood, care să pregăteşte şi pentru o ofertă publică iniţială intens urmărită, în acest an.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img